Top مزاج سوداوی Secrets

بهترین رفتار با انواع مزاج ها شناختن خصوصیت های آنها است و ما باید بدانیم که چگونه باید رفتار کنیم تا مزاجمان بهم نخورد و از تعادلش خارج نشود.

خوشبختانه غذا‌های زیادی وجود دارند که می‌توان از آن‌ها به عنوان بهترین ناهار برای بلغمی‌ها اشاره کرد.

به همین دلیل، مقاله امروز مجله درمانکده را به بلغمی مزاج‌ها اختصاص داده‌ایم. ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.

راهنمای دریافت رژیم پکیج های رژیم مقالات تخصصی ثبت مشکلات ثبت نام دریافت رژیم غذایی دریافت برنامه

تشخیص طبع بلغم باید توسط پزشک متخصص طب سنتی و با معاینه بالینی دقیق صورت گیرد.

شرکت تحقیقاتی پارسی طب تمام حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی پارسی طب می باشد، باز نشر مطالب فقط با ذکر نام سایت پارسی طب مجاز است

این که شما با خوردن خرما و شیره ی خرما و شیره انگور درگیر جوش های پوستی می‌شوید، به این معنی است که کبد شما حال چندان خوبی ندارد و بایستی به درمان آن بپردازید؛ ابتدا باید پاکسازی کبد و خون انجام شود سپس اقدام به درمان سودا کنید. در دوره اصلاح مزاج برای مدتی تمام چیزهایی که برایتان مضرهست را کنار بگذارید؛ زمانی که کمی روند اصلاح مزاج جلو رفت با تایید پزشک تان می توانید چیزهایی که ممنوع هستند را با مُصلِح و به مقدار کم مصرف کنید.

دستگاه گوارش: اگر سردی و رطوبت دستگاه گوارش زیاد شود، با مشکلات گوارشی مثل سوزش سر دل، ترش کردن، حالت تهوع، استفراغ و نفخ روبرو می‌شوید.

همچنین اگر شخص مبتلا به مشکلات و بیماری های سوداوی بوده و طی سالیان طولانی بنا به هر get more info دلیلی در صدد درمان آن برنیامده باشد آن اخلاط عادی به مرور و به دلیل تجمع در بدن تبدیل به سودای سوخته خواهند شد.

همانطور که گفتیم زمانی که غلبه بلغم به حد زیادی در بدن می‌رسد، دیگر اصلاح تغذیه به تنهایی پاسخگو نیست. بلکه به کمک یک داروی بلغم زدای قوی نیز نیاز است.

ولی امان از روزی که سودای طبیعی به غیر طبیعی تبدیل شده از تعادل خارج شود! چرا درگیر غلبه سودا می شویم؟

این چاقی بیشتر در ناحیه شکم و پهلو شکل می گیرد. بلغمی ها اغلب دچار نفخ فراوان می شوند؛ از این رو اغلب نیازمند مصرف گرمیجات برای کاهش درد معده هستند. عوامل دیگری هستند که حاکم از غلبه بلغم در فرد هستند که عبارتند از سردی دست و پا، ترشی دهان، پوست سفید، جاری شدن آب از دهان، خواب آلودگی، هضم دیر هنگام و بعد غذا، زیادی دفع ادرار و دفع با فشار، سستی و ضعف، پادرد و زانو درد، کم شدن حواس، قولنج در کمر و شانه و گردن، تپش قلب و تنگی نفس، لکه های قهوه ای در چشم و...

پاسخ به  محمدرضا چکاد یزد سلام دوست عزیز.علائم شما میتونه مربوط به بیماری‌های روماتولوژی باشه.

کینه ای شدن، خساست، بددلی و شکاکی، یبوست، پریود دردناک با خونریزی تیره و به صورت لخته ای نشان های این طبع زیاد است که نمیتوان تمام آنها را در اینجا بیان کرد اگر مایل بودید می توانید آنها در مقاله علائم طبع سودا مطالعه کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *